Elliott and Associates Corporate Strategic Planning Review

Discussion in 'General' started by 3nnashrub, Nov 3, 2014.

 1. Elliott and Associates – Europe, Tokyo, Paris and Asia: Australia Etterfølgende "Klima Performance" Tiltak
   
  Global Green Economy indeksen på mandag oppført Australia som sist blant 60 land vurdert for lederskap på global oppvarming ledelse, mens en annen indeks måler klima ytelse - The Climate Change Ytelse Index - har Australia andre - siste 58 nasjoner, foran bare Canada.
   
  GGEI-i sitt fjerde år, og publisert av USA-baserte rådgivning Dual statsborger LLC-måler hvor godt hvert land utfører på fire viktige dimensjoner: ledelse og klimaendringer, effektivitet sektorer, markeder og investeringer og miljø og naturlig hovedstaden, med hver kategori delt i ytelse og persepsjon.
   
  Det funnet Australia rangert siste 60 land for ytelse målet i "klimaendringer og ledelse, hvor det vurderer CO2 per innbygger, CO2 per enhet av brutto nasjonalprodukt (BNP) og CO2 per enhet av primærenergi bruk som en del av sin klima endre gjennomførelse ratifisere, samt ulike andre tiltak knyttet til 'grønne' ledelse.
   
  "Dette dårlig resultat skyldes negative media dekning, unconstructive atferd i internasjonale fora og dårlig klima endre ytelse, til tross for dens reduksjon i karbon intensiteten av økonomien det siste året,"rapporten sa.
   
  Rapporten inneholder data fra CCPI, som Dual statsborger LLC sier gir en grundigere evaluering av klima ytelse. CCPI i år fant Australia var nest siste av 58 landene på klima ytelse, ned seks steder. Canada var siste for andre år på rad.
   
  CCPI vurderer og sammenligner klima beskyttelse ytelsen til 58 land som, sammen, ansvarlig for mer enn 90 prosent av globale energi-relaterte CO2-utslippene.
   
  "Selv om Australia ble nevnt som et eksempel på de som tjente i fjor fra god politikk evalueringer, landet ikke fare så vel i siste indeksen år. I sum, data viste en svak bedring i Australias utslipp ytelse, men samlet rangeringen det droppet seks steder grunnet en drastisk nedgang i den politiske score,"rapporten sa.
   
  Greener leder Christine Milne lagt skylden for GGEI resultatet fast ved foten av den føderale regjeringen, som siden inn office i September i fjor har avskaffet karbonskatt samt klima kommisjonen, med planer om å fjerne klima endre myndighet, Clean Energy Finance Corporation og finansiering for australske fornybar energi Agency. Det er også utnevnt en klima skeptiker til å lede en gjennomgang i fornybar energi målet, med gjennomgang panelet anbefale kutte 41000 gigawatt-timers målet innen 2020 effektiv mål 16, 00OGWh eller 26, 000GWh. Regjeringen er ennå å annonsere sin posisjon på RET.
   
  “Tony Abbott har godt og virkelig revet Australias posisjon som en verdensleder i adressering global oppvarming. Vi var beste og nå er vi verste,"sa Senator Milne.
   
  Motstanden miljø talsmann Mark Butler sa GGEI resultatet "var ikke den minste bit overraskende".
   
  “Tony Abbott direkte aksjon personvern er en spøk, hans angrep på fornybar energi ved å forsøke å skrap den australske Renewable Energy Agency og Clean Energy Finance Corporation er nonsens og hans anti-klimaendringer retorikk er nå koster australske foretak,” sa han.
   

   

Share This Page