Jump to content

Welcome to Grasscity Forums - Register now for FREE
Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute.
Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Create an Account

problems cloning


  • Please log in to reply
 

#1
randymoss

randymoss

    Registered User

  • Registered Upgraded
  • Pip
  • 6 posts
help! Clones wilt and die after cutting them. Have not had this problem before and have not done anything different. temp is at about 80. I use flourecent lights, poiting soil and Roottone powder. this has worked for years for me and now it doesnt. Anybody have any clue what might b wrong?:confused:

Similar Topics: problems cloning     x


#2
dejavu11

dejavu11

    Registered User

  • Registered Upgraded
  • 276 posts
No expert hear but it sounds like you may be getting air bubbles in the stems?

This may not be helpful but you may want to try a DIY bubble cloner (handful of threads around on them) as they seem to have a pretty good success rate.

#3
randymoss

randymoss

    Registered User

  • Registered Upgraded
  • Pip
  • 6 posts
Thanks, never heard of that problem before. I will look in to it right away. if that is the problem i might b asking you for fantasy football advice too!:D


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users