Koyal Group Discounts Blog Tips: Topp 10 Alternativ 2012 Bachelorette Party Ideer

Discussion in 'General' started by TimothySwindle, Aug 28, 2014.

  1. Alternativa bachelorette party idéer är i ropet för 2012 bröllop. Kreativ semester och kul semester idéer blir populär för behandling av bruden för att blir till en rolig sista kväll ut parti.
     
    Här är topp 10 idéer för alternativa möhippa:
     
    1) Nyligen, svensexa destination har expanderat utanför Las Vegas till andra exotiska platser som Grekland, Italien och stranden getaways. Resa till Europa verkar bli något billigare vid denna tid på året och "flickor" utnyttjar billig semester flyg.
     
    2) Varför inte gå grönt av camping i en nationalpark? Camping resor i förflutnan har en varit en rolig ungkarl part idé men det finns ingen anledning att tjejerna inte kan njuta av en rolig natt bort i Sedona eller Joshua Tree. Inte galen om att tillbringa tid i ett tält? Det finns massor av utomhus stugor och lyx campingplatser online för din miljövänliga möhippa.
     
    3) Ge tillbaka möhippa: Service inriktade partier gör comeback. Brudar donerar sin tid att ge tillbaka till samhället för en god sak. Använda sin tid på ett positivt sätt är ett bra sätt att göra en viktig inverkan för de mindre lyckligt lottade.
     
    4) Fallskärmshoppning & Bungee Jumping äventyr! Medan vi har aldrig förstått den besatthet som vissa människor har med hoppar av flygplan, blir dessa äventyr en populär adrenalinkick för svensexa. Kolla något av din bucket list med alla dina bästa tjej kompisar i släptåg.
     
    5) Sparka tillbaka och koppla av på en flickas bachelorette spa helg. Ta en tur till en lokal salong eller planerar ett påkostat spa retreat komma undan. Låt din bryr sig glida bort medan du är täckt av en lerinpackning och masseras in i avslappning. Unna din favorit brudtärnor manikyr och pedikyr som tack för att göra din stora dag minnesvärd.
     
    6) Alla inte kan ha Napa på sin bakgård men om du har tur du kan ha en vin- och ostmottagning tillflyktsort till Napa Valley för en speciell vin tema möhippa. Hyra en trevlig limo buss för en ansvarig transport tur till alla de natursköna platserna.
     
    7) Foto session svensexa är i ropet just nu. Boudoir foton är ett stort bröllopsdag närvarande för din nya man. Eller liknande bilder du tog med alla dina tjejkompisar i high school, bachelorettes behandlar sina bästa väninnor till flickvän bilder. Scrapbook alla dina nya bilder för ett roligt sätt att komma ihåg och tacka din brudtärnor.
     
    8) Alla älskar ett skratt och komiker älskar lekfullt reta bachelorettes. Sittande främre raden på en comedy club tema möhippa är ett bra sätt att få din bride-to-be massor av uppmärksamhet!
     
    9) Gå på röda mattan på en nya filmen premiär i Hollywood. Att få dolled upp är en rolig glamorösa ursäkt att klä upp för ett speciellt tillfälle. Kan inte göra det till Los Angeles med alla dina flickor? Försök planera en speciell visning av chick flick filmer på din lokala biograf för en speciell film kväll bachelorette party tema.
     
    10) Försöker hålla dig frisk och i form för den stora dagen? Planera en möhippa för yoga-tema med en yogainstruktör eller pilateslektioner. Dessa klasser är bra för icke-drickande eller gravid gäster eftersom du kan avstå från alkohol och festande.
     
    Någon av dessa roliga unik möhippa idéer part är genomförbart med en liten eller stor fest flickor. Vara kreativa och använda din fantasi eftersom din speciella tjej är bara gifta sig en gång! Det finns gott om resurser för hur man sätter ihop en minnesvärd möhippa på internet och på lokala evenemangsplanerare. Glöm inte alla din möhippa levererar så du kan vara säker att ta massor av minnesvärda bachelorette fotografier!

     

Share This Page